Ingredients
- 1 ou per cada flam que vulguis fer- sucre- llet- sucre de vainilla
Preparació
- Trenca i possa en un bol els ous que vulguis (1 per cada flam aprox.). En aquesta recepta es fa servir la mida de mitja closca d'ou per afegir els altres ingredients. Bat bé els ous.
- Afegeix al bol tantes mitjes closques d'ou de sucre com ous hagis afegit. P.e. si has possat 3 ous possa-hi 3 mitjes closques de sucre. Barreja-ho amb les barilles fins que el sucre quedi ben remenat.
- Afegeix al bol el doble de mitjes closques d'ou de llet com ous hagis afegit. P.e. si has possat 3 ous possa-hi 6 mitjes closques de llet. Barreja-ho bé amb les barilles. Pots afegir una mica de sucre de vainilla per aromatitzar.
- Possa a cada flamera sucre cremat royal al teu gust i omple-les amb la barreja que hem preparat.
- Possa les flameres a l'olla i afegeix-hi 1-1 1/2 dits d'aigua sense que es mullin els flams!
6. Tapa l'olla i quan puji el piuet de seguretat comença a comptar fins a 5-6 minuts. Retira l'olla del foc i obre-la quan s'hagi fet la descompressió. Bualà!
7. Treu els flams de l'olla, deixa'ls refredar i, en acabat possa'ls a la nevera. Jo no m'he pogut aguantar...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada