18.4.11

Flam d'ou tradicional

Ingredients

- 4 ous
- 1/2 litre de llet
- 8 cullerades grans de sucre
- sucre de vainilla (opcional)
- canyella (opcional)

Preparació

1. Posa la llet, el sucre i la canyella a una cassoleta i remena. Quan comenci a arrancar a bullir retira-ho del foc.

2. En un bol s'han de batre els 4 ous. Després hi tires la barreja de la llet amb sucre i ho remenes.

3. Possa a cada flamera una mica de sucre líquid royal.

4.Possa la barreja a les flameres i ho col·loques en una safata amb 1 dit d'aigua. Tapa-ho bé amb paper de plata i cap al forn a 200 graus uns 3/4 d'hora. Cap al final destapa-ho i deixa-ho al forn 5 minuts més.

4. Ja està! Deixa refredar els flams i després possa'ls a la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada