INGREDIENTS
- 100 gr farina de reposteria
- 80 gr de maizena
- 2 ous
- 120 gr sucre
- 50 gr llet
- 120 gr oli d'oliva
- 20 gr de nesquik o colacao
- 1 sobre de llevadura royal
- 8-10 quadradets de xocolata postres nestlé o similar
PREPARACIÓ
1. En un bol possem els 2 ous i el sucre i ho remenem una estona fins que el sucre quedi ben dissolt
2. Al mateix bol hi afegim la llet i l'oli i continuem barrejant.
3. Afegim al bol el cacao, la farina, la maizena i la llevadura i hi passem la batedora a velocitat lenta.
4. Ja tenim la massa preparada. A continuació, preparem els motlles de les magdalenes amb un paperet ben maco i els omplim fins la meitat amb la massa.5. Possem la safata de les magdalenes al forn (preescalfat) i les deixem uns 25 minuts a 180º sense obrir la porta.
6. Per preparar la cobertura de xocolata posarem en un bol petit els quadradets de la xocolata de postres, una cullerada petita de mantega i una cullerada de llet i ho escalfarem al microones 45 segons. Ho retirem i ho remenem bé fins que quedi una xocolata desfeta i sense grumolls. Ho possem per sobre les magdalenes.
7. Deixa refredar les madalenes i la xocolata. Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada