22.4.11

Magdalenes de xocolata

INGREDIENTS

  • 100 gr farina de reposteria
  • 80 gr de maizena
  • 2 ous
  • 120 gr sucre
  • 50 gr llet
  • 120 gr oli d'oliva
  • 20 gr de nesquik o colacao
  • 1 sobre de llevadura royal
  • 8-10 quadradets de xocolata postres nestlé o similar 
PREPARACIÓ 


1. En un bol possem els 2 ous i el sucre i ho remenem una estona fins que el sucre quedi ben dissolt
2. Al mateix bol hi afegim la llet i l'oli i continuem barrejant.
3. Afegim al bol el cacao, la farina, la maizena i la llevadura i hi passem la batedora a velocitat lenta.
4. Ja tenim la massa preparada.  A continuació, preparem els motlles de les magdalenes amb un paperet ben maco i els omplim fins la meitat amb la massa.
5. Possem la safata de les magdalenes al forn (preescalfat) i les deixem uns 25 minuts a 180º sense obrir la porta.
6. Per preparar la cobertura de xocolata posarem en un bol petit els quadradets de la xocolata de postres, una cullerada petita de mantega i una cullerada de llet i ho escalfarem al microones 45 segons. Ho retirem i ho remenem bé fins que quedi una xocolata desfeta i sense grumolls. Ho possem per sobre les magdalenes.
7. Deixa refredar les madalenes i la xocolata. Bon profit!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada